Ελάτε στην Παρέα μας


Πάνω απ' όλα, η Ομάδα Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης του Σχολείου μας, εκτιμά ότι η βασική ανάγκη της εποχής μας είναι η αλλαγή στάσης ζωής και όλοι μαζί, κάνοντας μικρά, καθημερινά πράγματα, μπορούμε να βελτιώσουμε την ποιότητα της ζωής για εμάς και τα παιδιά μας. Το Σχολείο μας, τηρώντας μια παράδοση πολλών ετών, υλοποιεί και φέτος Προγράμματα Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης.
Οι Μαθητές του Β΄4, επέλεξαν ως επιλεγόμενο Μάθημα τις "Αρχές Περιβαλλοντικών Επιστημών", δείχνοντας έμπρακτα την αγωνία τους για το μέλλον του κόσμου μας, που ταλανίζεται από διάφορα προβλήματα, τα οποία υποβαθμίζουν την ποιότητα ζωής μας και υποθηκεύουν το αύριο των επερχόμενων γενεών.
Παράλληλα, μέσα από το Μάθημα αυτό, αλλά και με τη συμμετοχή τους στην Περιβαλλοντική Ομάδα που δημιουργήθηκε, οι 22 Μαθητές δείχνουν και τη διάθεσή τους να συμβάλλουν στην αλλαγή νοοτροπίας και συμπεριφοράς απέναντι στο Περιβάλλον, αστικό και φυσικό, ώστε να μπορέσουν οι επόμενες γενιές να κληρονομήσουν έναν βιώσιμο κόσμο και όχι μία κόλαση.

Δεν υπάρχουν σχόλια: